Sivut

18 kesäkuuta 2012

Tervetuloa uunituoreeseen blogiin!

Näin aukesi uusi blogi vanhan tilalle. On aika uudistua, koska vanhan käyttö ei ollut kovin mieluista. Täältä tulee löytymään erilaisia kädentöitä ja niihin liittyviä puuhasteluja, pääasiassa omatekemiä, mutta silloin tällöin myös lasten ja ehkä miehenikin.

Viime kuukausina uuteen kotiin muutto vienyt pääasiassa aikani ja jotain pientä on tullut kädentöitäkin tehtyä. Pääasiassa virkattuja pehmoleluja ja tässä niistä kokoelma:

paholaisrausku


kaskelotti


silkkiäistoukka

ja kaikki ohjeet otettu kirjasta Supersuloiset maskotit / Brigitte Read. Koukkuna 3,75 mm soft touch ja jämälangat lankalaatikoista otettu käyttöön.

Tässä myös yksi erittäin hieno tupaantuliaislahja Lankasiskoilta! Kiitos vielä näistä, laudeliina ollut jo montamonta kertaa käytössä ja tiskiliina myös ja lakut on jo popsittu. Lisäksi saatiin tupaantuliaislahjaksi virkattu pyöreä matto ( isosiskoni tekemä ), kukkia rutkasti ( osa vielä istuttamatta ) ja kukkakoukku seinään, vanha kristallimalja ( Mummalta ), kattokruunu ( anopilta ) ja talouspaperille pöytäteline ( äitiltä, siskon tytön valitsemana ). Kaikki oikein oivallisia lahjoja ja tuhannet kiitokset kaikille.Toivottavasti lukijat viihtyvät täällä jatkossa ja minä myös. Oikein mukavaa kesää ja tulevaa juhannusta käsitöiden ja keskikesän juhlan parissa.

6 kommenttia:

 1. Onnea uuteen blogiin :) Ihastuttavia pehmoleluja olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista. Oli aika pistää Bloggerin puolelle blogi pystyyn ja tällä hetkellä vaihtoehto tuntuu hyvältä. Pehmoleluja oli kiva tehdä lapsille, vielä kun niitä itse pyysivät. Rausku oli eritoteen meidän pikku miehelle mieleinen.

   Poista
 2. Onpa ihanaa että perustit blogin näin äkkiä! KOvasti olen odotellut käsitöitäsi!-tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina. Toivottavasti tännekin lukija ja kommentoijat löytävät nopeasti tiensä. Mukavaa kesää ja lomaa sinulle.

   Poista
 3. Onnea uudelle blogille. Toi rausku on kyllä ihan huippu :D Tuo laudeliina oli se tuparilahja lankasiskoilta (tiskiliina, pannunalunen ja lakut oli se myöhästynyt synttärilahja). Kiva oli eilen nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Toi synttärilahjajuttu jäi tosiaan mainitsematta, sori. Lahjoja kuitenkin kaikki ja kiitos vielä niistä.

   Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa!