Sivut

02 lokakuuta 2013

Kotoilua Riihimäen kirjastossa

Tänään menin lukemaan meidän kirjastoon. Alakerran aulassa oli seuraava ilmoitus ( olin nähnyt ilmoituksen kyllä aiemminkin ) :

Kotoiluilmoitus

Yläkertaan aikuistenosastolle menessäni huomasin, että sohvaryhmän yhteen reunaan oli tullut kutsuva neulontanurkkaus. Siitähän innostuin ja jäin siihen lukemaan ja neulomaan. Tältä se näytti.

Neulontanurkkaus

Voiko olla parempaa ideaa kuin neuloa ja lukea kirjastossa. Sitä olen kyllä harrastanut viime viikkojen aikana muutaman kerran, mutta nyt oli puikot ja langat odottamassa valmiina. Oma käsityö jäi tällä kertaa odottamaan iltaa. Juttelin yhden tutun kirjastontädin kanssa ja kertoi, että hänen työkaveri oli keksinyt tämän idean. Aivan mielettömän hyvä juttu! Lupasin tuoda omiakin lankajämiä heille tätä projektia varten, jos tarvetta. 

Tovin siinä istuin ja sain jotain aikaiseksi. Muutama sentti turkoosilla ja muutama pinkillä. Tein kahdenkerroksen helmineuletta ja väliin pari kerrosta ainaoikeaa. Ne oli heti päässä helppoina malleina. Tässä kuva tähän asti valmistuneesta huivista ja lopussa oma osuus. Jännä nähdä miten pitkä huivi syntyy. Saa nähdä, jos vielä ennen marraskuun puoliväliä käyn neulomassa vähän lisää...






2 kommenttia:

  1. Näin tuon neulepisteen tänään ja harmitti ettei ollut aikaa jäädä neulomaan. Toivottavasti joku toinen päivä onnistuu.
    Jaana

    VastaaPoista
  2. Hei meikäkin kävi hypeltelemässä tekelettä, mutta en sitten tarttunut puikkoihin. Anskulla oli niin kiire kotiin heppakirjakasan kanssa...... ;D

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa!