Sivut

27 tammikuuta 2014

Vuoden alun neulomuksia

Asusteita on lähinnä tullut neulottua ja niitäkin aikas vähäsen näin vuoden vaihteessa. Koulu alkoi 8.1.2014 ja sosionomin opinnot menevät jo aika hyvää vauhtia. Aika on rajallista tällä hetkellä, kouluhommiin kun menee kotonakin aika lailla aikaa. Lukemista riittää. Toukokuulle jo hakusessa harjoittelupaikkakin. Jännää, ihanaa ja niiiiiin mielenkiintoista. Olen tyytyväinen tähän tilanteeseen vaikka itsellä ja perheellä onkin oppimista uuteen rytmiin.

Ystäväni tuoreelle vauvalle tein junasukat ja Novitan ohjeella vauvan myssyn. Lankoja otin omasta varastosta ja nyt en kyllä tiedä mitä ne olivatkaan. Puikot olivat kuitenkin 3.0 mm bambut.

Junasukat ja vauvan myssy
Neiti Näpsälle tein tuubihuivin Novitan Neon-langasta. On niin hyvät värit ja tulipahan vähän kevyempi versio. Lanka venyy hurjasti ja n. 120 silmukalla kiertyy huivi neitin kaulaan kolme kertaa. Puikkoina oli 7 mm pyöröt. Olipa vaivatonta neuloa suljettua neuletta. Tosin piti purkaa kolme kertaa ennen kuin sain sopivan kokoisen. Raidoituksen väri on kyllä niin upea. Pidän väreistä itsekin tosi paljon ja niin pitää Neiti Näpsäkin. 

Tuubihuivi Neonista

Yksi violetti pitsibaktushuivi jäi kuvaamatta, kun se lähti koiramme Maijan kasvattajalle lahjaksi pyöreiden synttärijuhlien kunniaksi. Mukavaa talven jatkoa ja kuullaan taas ensi kerralla.


3 kommenttia:

  1. Kivoja neulomuksia olet koulukiireistä huolimatta ehtinyt tekemään :)

    VastaaPoista
  2. Ihania juttuja, nuo sukatkin tuossa edellisessä!

    VastaaPoista
  3. Kyllä sitä jotain saa aikaiseksi. On pakko olla joku rentoutuskonstin kaiken puuhan keskellä. Tiskirättejä neuloin pari tunnillakin. Pystyn paremmin keskittymäänkin kun on jotain käsillä tekemistä.

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa!