Sivut

04 maaliskuuta 2013

Lomalla neulottua

Talviloma oli ja meni ja sain ihanan paljon neulottua. Edellisessä postauksessa sain näytetyä Neiti Näpsän boleron, joka valmistui loman aluksi. Bolero olikin käytössä lähes puolet loma-ajasta.

Loman aluksi neuloin Neiti Näpsälle pinkin liivin Dropsin ohjella nro 118-13. Se oli aikuisten ohje koko S, mutta käytin ohuempaa lankaa mitä ohjeessa oli ja tietty neitin mitoilla. Lankana käytin siis Novitan Nallea ja bambupyöröt 3,00 mm.

Pinkki liivi

Toinen aikaan saannos oli miehelleni uusi baktushuivi. Taas oli huivi kadonnut ja vaimo sai luvan neuloa uuden. Tää oli nyt vissiin toinen huivi, mutta pipoja on neulottu hiukka useammin. Lankasiskot kävivät meillä loman aikana ja Tiina tuli myös mukaan. Mieheni mielestä oltais voitu lankasiskojen illan aikana tehdä se huivi. Ollaan vissiin niin nopeita neulomaan. Tervetuloa Tiina mukaan ja nähdään sitten teillä ensi kerralla. Huivissa käytin lankoina jämälankoja, erilaisia silkkivillalankoja. Olisko ollut Primaveraa ja jotain vastaavaa. Puikkoina 4,00 mm bambut.

Miehelleni uusi baktushuivi

Kiitos vielä lankasiskot ja nähdään ensi kerralla.

Ai niin. Hauska juttu meidän Pikku Herralta loman aikana, kun mentiin Korialle käymään Novitan tehtaanmyymälään (ABC:n yhteydessä). Hän tuli katsomaan lehtihyllyä ja sanoin, että äiti menee katsomaan lankoja. Lankapuolelle mennessämme tuumasi Pikku Herra: "Täällähän on lankoja. Tämähän on ihan kuin lankakauppa." Tarttui muuten mukaan uutta Säde-lankaa ja teen 3,25 mm koukulla uudesta Novita Kevät 2013 -lehdestä huivia mallilla nro 49. Siitä myöhemmin lisää.


1 kommentti:

  1. Hei kiitos lankasiskoille ja ihanaa, kun otitte uuden siskon joukkoonne.!! Next time sitten meillä! Teretulemas! t.tiina

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa!