Sivut

17 helmikuuta 2013

Bolero soijalangasta

Loma alkoi, jippiii! Ihanaa kun on talviloma ja vieläpä koko perheellä yhtäaikaa. Tänään kävin lasten ja siskoni sekä isäni ja Mareiken kanssa Heurekassa. Viihdyttiin siellä kolmisen tuntia. Body World oli mielenkiintoinen näyttely, mutta lapsia kiinnosti enemmän pysyvä näyttely. Ihminen ja kehon eri osat eivät olleet ihan lempi aihe 6- ja 8-vuotiaille. Paras hetki oli kun tulimme naisen kehon kohdalle, kun Pikku Herra tuumasi reilulla äänellä: "Äiti, täällä on tissit." Mitäpä siihen voi muuta tuumata, kun että olet oikeassa. Ympärillä olijoita hiukan hymyilytti.

Loma siis alkanut tällä kulttuuripläjäyksellä ja uimisen merkeissä. Lapset nyt yökylässä siskollani Helsingissä. Lankasiskot ja Tiinan näen keskiviikkona. Toivottavasti kaikki pääsevät tulemaan meille. Eiköhän tässä vielä uimareissu tehdä ja vähän kyläillään sukulaisissa.

Juuri ennen lomaa sain valmiiksi Neiti Näpsälle villasoijalangasta tehdyn boleron. Lanka on Gjestalin Bris-lankaa ( 50% villaa ja 50% soijaa ) - jonka ostin Lentävästä Lapasesta. Puikkoina 5 mm bambut. Ohjeen otin Novitan Kevät 2010 -lehdestä, malli nro 90. Boleron neulotaan hihasta hihaan. Lanka oli yllättävän mielyttävää neuloa, mutta arvasin, että neule venähtää käytössä ja niinhän siinä kävi. Täytynee virkata kaulukseen reunus. Tein muuten koon 110 cm mukaan ja hyvin riitti meidän neidille. Kuvien väri ei aivan täsmää. Petrooli on lähellä oikeaa.

Neiti Näpsän bolero

Myös mallin päällä kuvattuna

6 kommenttia:

 1. Tulossa ollaan keskiviikkona, jos ei tämä räkis kauheesta pahene...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kiva. Koitahan ottaa droppia niin nähdään keskiviikkona.

   Poista
 2. Kaunis bolero :) Hyvää lomaa! Ylihuomenna nähdään :)

  VastaaPoista
 3. kiitos Katjuska+muut siskot keskiviikkoillasta! Oli kyllä mukavaa! Next time sitte meillä! T.tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon itsellesi. Ihana saada sinut mukaan. Käsityö yhdistää meitä kaikkia ja saa samalla upeita ystäviä.

   Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa!