Sivut

24 kesäkuuta 2017

Maarianhaminan käsityöpuoteja ja ostoksia

Alandia cupin merkeissä viihdyimme erinomaisesti koko seurue Ahvenanmaan ja erityisesti Maarianhaminan maisemissa. Mökkimajoituksemme Rundbergin mökkikylässä oli todella viihtyisä aivan meren rannalla.

Kyllähän sitä tietysti jalkapallon ja geokätköilyn lisäksi kävimme lankakaupoilla. Itse en kerinnyt käydä kuin kahdessa kaupassa, mutta sitäkin antoisammat ostokset löysin erityisesti Therese Broderi&Garn -kaupasta.


Austermannin Step, Dropsin Fabel Print, Schachenmayr Regia Pairfect ja Nye Viking Bjork -lankoja löytyi matkaan mukaan. Aivan mahtava valikoima lankoja ja todella hyvät tarjoukset.




Lisäksi kävimme Tyger och Sånt -kaupassa, josta ei tällä kertaa tarttunut matkaan mukaan mitään. Kaupassa oli paljon myynnissä keramiikkaa ja kodin sisustusjuttuja sekä kankaita ja lankoja.




Suosittelen vahvasti kaikille Ahvenenmaan matkailua ja itselläkin jäi vielä tutustumatta useaan käsitöiden mestariputiikkeihin, erityisesti Saltiin ja Stickstuganiin. Nyt on siis ainakin kaksi hyvää syytä palata uudestaan Ahvenanmaalle. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit kommentoimassa!