Sivut

05 marraskuuta 2013

Jouluiset tulitikkuaskit ja muutama jouluidea


Tässä kuva eilen illalla väsäämistämme jouluisista tulitikkuaskeista. Näitähän tässä voisi väsäillä enemmänkin jouluviemiseksi...


Jouluiset tulitikkuaskit

Sitten myös muutama idea joulua odotellessa. Löysin Kodin kuvalehden joululehdestä ( kampaajalla käydessäni ) pari ihanaa herkkuideaa. Näitä voisi hyvin tehdä jouluksi tai aattoillan herkuksi.


Piparminttutangot valmistuvat myös leipoen

Ja lisäksi samasta lehdestä löytyy ohje vuohenjuustoleipiin. Nam, näitä haluan kanssa joku kerta. Niihin tulee myös valkosipulia viinirypäleiden kera...

Herkkuleipiä, nam

Kirjastossa tuli myös käytyä ja sieltä löysin ihanan kirjan nimeltä Kaunis Pieni Joulu. Kirjassa on upeita ideioita jouluksi ja lisäksi kivoja joulurunoja ja -tarinoita. Sieltä bongattiin Neiti Näpsän kanssa upea piparikaupunki. Katsotaan jaksetaanko väsätä tuollainen. Kaavat otettiin kyllä talteen.

Piparikaupunki







3 kommenttia:

  1. Noita vuohenjuustoleipiä mäkin tahtoisin maistaa :P

    VastaaPoista
  2. No en mä kyllä sit ollut tätä postausta nähnyt! Piti heti tsekata sun blogi kun pääsin kotiin, tai siis ensin tietty ruokin kissat ja lampsut. Hauskoja noi kepit! Täytyy myöntää, että noi herkkuleivät oli tosi maistuvia! Kiitos ihanasta ja virkistävästä iltapäivästä...illastakin. Isännälle erityiskiitos herkkupizzasta. Ruoka oli hyvää kaikin puolin ja kokista oli riittävästi ;) Kyllä maailma on taas parempi paikka elää tän jälkeen :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos itsellesi. Oli oikein leppoista neuloa ja rupatella rauhassa, kun ei ollut mihinkään kiirettä. Isännälle kiitokset välitetty. Totta turiset, että ystävistä tulee voimaa ja sinusta ja muista ystävistä saa tukea erilaisiin hetkiin ja voi nauttia ihan tavallisesta olemisesta myös.

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa!