Sivut

02 marraskuuta 2013

Neulottu tyyny ja Pyhäinpäivän viettoa

Uusimmasta Novita Talvi 2013 -lehdestä löysin heti neulottavaa. Eilen siis valmistui tyyny nurjilla pintaneuleraidoilla. Lankana Novitan Hile ja puikkoina 6 mm pyöröt. Ohjeessa piti neuloa tasona, mutta päätin toteuttaa sen pyöröneuleena. Oli kyllä helpompi tehdä niin - sai neuloa enemmän oikeaa.  Sävy on erinomainen meidän sohvaan ja muiden tyynyjen kanssa samaa sävymaailmaa mukaillen.

Nurjaraitatyyny

Pyhäinpäivää on vietetty pimeyden vallitessa. Onneksi sade ei tätä pyhää pilannut. Upea lenkkeilykeli ollut myös koiran kanssa. Hautausmaalla käytiin ja yksi yökylälapsikin oli mukana. Siellä lapset keksivät, että Karkki tai kepponen -kierrokselle haluavat lähteä. No, ei kun tuumasta toimeen ja yökylälapselle piti keksiä äkkiä naamiaisasu. Pikku Herra keksi, että haamuasu olisi hyvä ja eikun kotiin leikkaamaan lakanaa ja haamuasu valmistui tuossa tuokiossa. Kierros oli antoisa ja yökylälapsi oli erityisen iloinen. Oli tosi ihanaa nähdän lapset niin onnellisena pimeydessä keppostelemassa. Jännää taisi myös olla.

Itse valitsin kuitenkin Pyhäinpäivän kuvaksi tunnelmalliset kynttilät. Oikein mukavaa Pyhäinpäivän iltaa kaikille tutuille ja tuntemattomille! Pidetään sydämmissämme kaikki edesmenneet. 

Kynttilätunnelmaa


1 kommentti:

Kiitos kun kävit kommentoimassa!