Sivut

09 marraskuuta 2013

Lankasiskot kylässä

Olipas niiiiiin ihanaa nähdä Lankasiskoja tänään. Kiitokset tuhannesti, että kävitte meillä ja vietettiin yhteinen hetki. Erityisen hauskasti jäi mieleen, kun Neiti Näpsä ja Tiinan Anni virkkasivat hetken jalat ristissä meidän olohuoneen lattialla. Ehkä tämä käsityöharrastus tarttuu meidän lapsiinkin ajan myötä. Susi oli vielä rupattelemassa muiden lähdettyä. Kiva kun jäit vielä pizzalle. Tuli hyvä mieli, kun saatiin höpötellä.

Ihanat tuomiset Lankasiskot toivat tullessaan. Kukka koristaa keittiöpöydällä, suklaa tuli syötyä perheen ja Lankasiskojen kanssa, saippua siirtyy piakkoin pesupaikalle ja kynttilät odottavat seuraavaksi pääsyä tulille.

Lankasiskojen tuomiset

Tein naisille suolaiseksi syömiseksi vuohenjuustoleipiä ( joista lehtikuva edellisessä postauksessa ). Ne olivat mielestäni todella makoisia. Pari odottaa vielä jääkaapissa iltapalaksi. Alla myös resepti. Kannattaa kokeilla. 

Herkkuleivät...

...ja niiden resepti.

Yhdet sukat myös valmistuivat. Ne on nuo Novitan mallilla neulotut (mistälielehdestäsittenolivatkaan - en muista). Mutta niin hyvä ohje on ja sujuva tehdä, että tätä mallia tulee neulottua vähän liiankin useasti. Ehkä ensi kerralla teen vaikka Kerttu-sukat.

Mun perussukat tuttavalle
5 kommenttia:

 1. Kiitokset mukavasta päivästä ja illasta :) Kyllä näistä aina vaan jää niin hyvä mieli, että riittää virtaa moneksi päiväksi. Isännän tekemä pizza oli superhyvää! Ja kiitos leipien ohjeesta, ehkä teen niitä itsekin joku päivä :) Toi sukkamallihan on sulla palmikkosukkien ohessa jo sellanen traditio ettei sitä voi millään Kertuilla rikkoa ;D

  VastaaPoista
 2. Tuo malli villasukissa on kaunis. Nuo leivät näyttää myös todella herkullsilta, pitäisiköhän kokeilla ja antaa vuohenjuustolle mahdollisuus ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukkamalli on todella joutuisa myös tehdä. Kiva "pitsikuvio" jouduttaa tekemistä. Anna ihmeessä vuohenjuustolle mahdollisuus. Tuossa herkussa se on parhaimmillaan.

   Poista
 3. Mihinköhän mun kommentti on jäänyt?!? Eikö muka tullut perille?

  VastaaPoista
 4. Mä otan kyllä seuraavaksi sukantekeleen mukaan ja saat näyttää mulle tän mallin!! Uh ja kiitokset ihanista vuohisleivistä ja kaikille mukavasta seurasta!

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa!