Sivut

16 joulukuuta 2012

Joulu senkun lähestyy ja jotain vielä valmstuu...

Ihanaa, kun on tulossa todella upea valkoinen joulu. Pakkasta on luvattu jouluaattoon asti. Taattua siis on, että valkea joulu on tiedossa. Kyllä joulu tuntuu paljon enemmän joululta, kun on lunta.

Valmistuneiden listalla on Lokki-myssy. Tällä kertaa se menee Neiti Näpsän opettajalle. Saman väriset sukat tein viime vuonna ja tänä jouluna tein tämän myssyn. Lankana Novitan 7veikka ja puikkoina 4mm bambupyöröt. Ohje on Pipo on pääasia -kirjasta.

Lokki-myssy

Tuon jälkeen aloin heti neuloa itselleni uutta pitsibaktushuivia. Niitä ei ole koskaan liikaa ja tällä kertaa taas lankana joku silkkivilla. En ole varma mitä lankaa, kun vyötteet oli jo kadotettu. Puikkoina 4mm bambupyöröt. Tämä tulee itselleni oman luonnonvalkoisen Lokki-myssyn kaveriksi. Ohjeen löydät muuten vanhasta blogistani www.kasityovimma.vuodatus.net ja sieltä huivi-osiosta. Käy kurkkaamassa. Kiva tehdä ja silkkivillasekoitelanka ehdottomasti paras lankavaihtoehto.

Pitsibaktushuivi valmistumassa

Sitten löysin jostain lehdestä viime viikonlopun Jyväskylän reissulla ihanan leipomisohjeen. Luulen, että tätä voisi kokeilla ensi viikonloppuna. Täytyisi löytää jostain vielä jouluisia muffinssivuokia.

Herkullinen joululeipomus

Sain muuten viime viikonloppuna isosiskoltani kestävän joulukukan. Se jäi viime postauksesta kuvaamatta ja tässä komistus nyt on ja se on saanut ylvään paikan meidän olohuoneen ikkunasta.

Joulukukka

Tulihan myös Neiti Näpsä kasvomaalattua viime sunnuntaina. Neiti meni heti reissusta kotiin tultuamme hakemaan askartelulaatikosta kasvomaalit. Pelleksihän sitä piti päästä ja tässä lopputulos. Ei ihan uskoisi meidän neitiksi.

Neiti Näpsä pellenä

Sitten vielä tämän päivän kohokohtia. Aamulla menimme lasten kanssa luistelemaan eka kertaa tänä talvena. Siellä oli niin kivaa, ettei meinattu päästä lähtemään kotiin. 

Toinen kohokohta oli ehdottomasti ( myös aikuisten mielestä ) elokuvissa käynti. Käytiin katsomassa Viisi legendaa. Aivan huippu Dreamworksin tekemä elokuva. Kaikki viisi legendaa; pakkasukko, joulupukki, hammaskeiju, pääsiäispupu ja nukkumatti taistelivat pimeyttä ja painajaisia vastaan. Suosittelen tämän elokuvan katsomista ehdottomasti. Alla vielä tonttuja, jotka Neiti Näpsä sai elokuvateatterin kassatätiltä, kun kävi kauniisti pyytämässä. Kiitos kassatätille ja Hyvää Joulun odotusta kaikille!









6 kommenttia:

  1. Ihana hattu tuosta tulikin. Kivan näköinen tuo kukka nyt paikallaan. Hyvä kun sopii teille. Viisi legendaa on kyllä ihan huippu. Neitistä ei kyllä uskoisi että on kuvassa, on todella upea maski.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, että maski onnistui hyvin neitille ja tuo parin vuoden takaa hommattu peruukki kruunasi asun. Joulukukka säilyy hyvin ensi vuoteen ja seuraaviinkin, kunhan ehjänä pysyy.

      Poista
  2. Tuo myssy on kyllä kiva ja neiti on mainion näköinen :D Hyvinkään Willassa on muuten kiva kauppa "Iloinen keittiö", siellä ainakin oli jouluaiheisia muffinssivuokia, siis paperisia sellaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuonne Willan Iloinen keittiö -kauppaan olisi kyllä pitänyt päästä, mutta onneksi Prismasta sain vähän erilaisia muffinssivuokia. Kelpasivat minulle ja aika ei riittänyt lähteä Hyvinkäälle.

      Poista
  3. Heippa! Testasin sun muffinssiohjeen ja tuli kyllä ihan sikahyvät leivonnaiset!!! Menivät kuin kuumille kiville! Oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!!! t.tiina ja porukat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin kokeilin muffinsseja. Komiat ja makoisat tulivat, mut ei ihan meidän poikien mieleen. Kuvan laitan myöhemmin. Hyvää joulua sinnekin.

      Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa!