Sivut

21 maaliskuuta 2014

Päivitystä pitkästä aikaa

Tässä tovi on vierähtänyt edellisestä päivityksestä. Kotvasen on tuo koulu vienyt aikaa ja perheen kanssa meneekin sitten melkein muut ajat. Onneksi on ollut luennoilla aikaa vähän neuloa, tosin ihan helppoja juttuja. Pääasiassa olen neulonut vaihteeksi tiskirättejä. Opiskelukaveri kun innoistui niistä myös. Lisäksi olen neulonut Novitan Puro Batik -langasta peiton tilkkuja, joita väsäilen silloin tällöin. Tällainen pino niitä on tällä hetkellä syntynyt. Peitto valmistunee jossain vaiheessa...

Tilkkupeittoon neulotut tilkut

Lisäksi Lankasiskot kävivät meillä viime lauantaina ja olipas kiva rupatella ja neuloa tovi. Kiitos kovasti siskoille. Jotain tuomisiakin sain, kiitos niistäkin. Erityiskiitos suklaatuomisista lapsille.

Mulle ja lapsille tuomisia

Ostin tässä taannoin Prismasta Pikku Herran lapasia varten lankaa. Koskaan ne eivät puikoille kylläkään päässeet. Syynä tietenkin saamattomuus lapasia kohtaan. Ne vaan eivät ole mun juttu. Pikku Herra niitä kyseli useamman kerran. Nyt otin lankasiskojen kanssa asian puheeksi ja Tiina lupasi ne tehdä. Seuraavana aamuna tuli viesti, että lapaset ovat valmiit. Siis melkoinen neulekone sä Tiina olet. Pikku Herra oli niiiiiin onnellinen ja tuumas, että uskomattoman nopeasti Tiina ne teki. Se oli niin totta. Kiitos paljon minun ja pojankin puolesta. 

Lapaslankaa

Tiinan tekemät lapaset Pikku Herralle

Lahdessa käytyäni koulussa n. kaksi ja puoli kuukautta, löysin myös pari lankakauppaa. Toinen on Hämeen Taitokeskus ja toinen Pitsi ja Palmikko. Jälkimmäiseksi mainitussa käyn ehdottomasti uudestaan. Sieltä löytyy myös TeeTeen lankoja.

Hämeen Taitokeskus

Pitsi ja Palmikon ikkuna

Ja lankoja muhkeasti sisällä

Pieni pussukka tai itse asiassa kaksi on tullut tehtyä yhdelle luokkakaverilleni. Hän ei löytänyt sopivaa kännykkäpussukkaa kaupoista, joten lupasin tehdä sellaisen. Hassua sinäänsä, että tämä kuvassa oleva hävisi hyvin pian ja sitten piti tehdä toinen, ja sen unohdin kuvata.

Virkattu kännykkäpussukka jämälangasta

Lopuksi haluan jakaa kuvan, jonka löysin jostain naistenlehdestä pidemmän aikaa sitten. Se kertoo kyllä totuuden siitä mitä neulominen minulle merkitsee. Palaan taas tänne, kun aika sallii ja jotain syntyy.

3 kommenttia:

  1. Joko se Tiina lapaset tikutti, on se nopea :)

    VastaaPoista
  2. Noh hoh, älkääkäs ny kauhiast hehkutelko, lanka oli niin paksua,että lapaset syntyivät lennossa! Ja kiva kun blogasit vihdoinkin, on tätä odotettukin, kuten oot saanu kuullakin.... :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa!