Sivut

24 maaliskuuta 2014

SoMe tutuksi

Täällä sitä postataan Sosiaalinen Media tutuksi opintojakson tavoitteita ja ajatuksia tulevasta. Aloitettuani tammikuussa sosionomiopinnot Lahden Ammattikorkeakoulussa olen valinnut tämän kyseisen opintojakson itselleni vapaavalintaiseksi vaihtoehdoksi. Tutustun tätä kautta lisää erilaisiin sosiaalisen median sovelluksiin ja yhteisölliseen mediaan ilmiönä.

Oma tavoitteeni on nimenomaan saada lisätietoa erilaisista palveluista ja oppia niitä hiukan käyttämään. Käytännön kokemus on varmasti paras oppi tältä opintojaksolta. Twitteriin tili on luotu ja ekaa twiittiä pitäisi kokeilla. Mielenkiintoista kyllä nämä tulevat viikot. Yhteisöllisyyttä tulee varmasti pohdittu enemmän vielä esseepohdinnassa. Sosiaalisen median ilmiö varsinkin nuorten käyttämänä on tätä päivää. Omatkin lapset ovat kasvaneet ruutuelämään ja niiden tuomaan tekniikkaan.

Odotan innolla opiskelutovereiden postauksia ja niiden tuomaa antia. Ajankohtaiset asiat sosiaalisen median maailmasta ovat läsnä uutisissakin lähes joka päivä. Niitä nyt seuraan kriittisemmin ottein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit kommentoimassa!