Sivut

11 huhtikuuta 2014

Kevättä ilmassa

Ensimmäinen kevään kukkanen on bongattu tällä viikolla. Leskenlehti kylpi auringossa kapeilla terälehdillään. Ihana kevät ja luonto puhkeaa kukkaan hyvin pian. Olen siitä aivan varma. Neiti Näpsä toi sinivuokonkin jo kotiin. Itse löysin vain nupun metsässä kävellessä. Sade antaa lisää voimaa ja pian joka paikka vihertää. Nautin niin keväästä.

Kevään kukkabongaus

Käsityörintamalla on niin tavanomaista, että ei ole tullut kuvia otettua laisinkaan. Tiskirättejä ja tilkkuja olen neulonut luentojen ja tenttiin lukemisen ohella. 

Pionissa ja piirongissa kävin tänään koulun jälkeen. Aiemmin tilamyymälä oli Kärkölässä ja nyt se on ehdottomasti paremmassa paikassa Hollolassa. Hyvät opasteet ja lyhyt matka isolta tieltä oli miellyttävä asia. Jotain pientä tarttui matkaan ystävälle viemiseksi. Ostin noin pari vuotta sitten pionin alun omaan kukkapenkkiini. Vielä se ei ole kukkinut ja toivo on, että tulevana kesänä ensimmäinen nuppu syntyisi omaan pioniin. Saas nähdä mitä kesä tuo tullessaan. 

Vaihteeksi oman blogin teemoissa liikuin tällä kertaa. Someilu jatkuu vielä jonkin aikaa, mutta kuukauden päästä taas omissa kuvioissa täällä blogissa. 










Kuvia Pionista ja Piirongista

1 kommentti:

Kiitos kun kävit kommentoimassa!