Sivut

06 huhtikuuta 2014

SoMeaikaa...

Oma SoMeaika on nykyään jokapäiväistä. Usein aamuisin ennen sängystä nousua tulee katsottua Facebook ja nykyisin myös Twitter. Twitteriin menin tosin SoMe-kurssin myötä ja siellä olen ollut vasta hyvin vähän aikaa. Tuntuu kuitenkin, että uusimmat uutiset on varsin kätevää lukea Twitteristä. Siellä liikkuu enemmän asiapitoista tekstiä kuin Facebookissa. Facebookin kautta seuraan enemmän mitä tuttaville ja läheisille kuuluu ja päivitän omia tapahtumia.

Uusin tulokas SoMeiluun on I Heart It -sovellus. Kauniita kuvia joista voi tykätä ja laittaa oman taulun alle eri ryhmiin. Älyttömän kätevä ja huomasin, että kuvia selaillessa tuli älyttömän hyvälle tuulelle. Juuri koulussa keskustelimme luontokuvien merkityksestä hyvinvointiin ja rauhoittumiseen. Miksei esimerkiksi sosiaalitoimiston seinällä voisi olla iso kaunis luontokuva, joka saisi ihmiset hyvälle tuulelle vaikeidenkin asioiden äärellä.

SoMeiluun menee siis runsaasti aikaa yhden päivän aikana. Pitäisi melkein kirjata projektinomaisesti minuutit ylös, jotta saisi tietää todellisen ajan mitä SoMeiluun menee. Facebookissa käynti useamman kerran päivän aikana ja muut sovellukset mukaan lukien vie kokonaisuudessaan aikaa älyttömästi.

Yksi sovellut, johon haluan vielä tarkemmin tutustua on Pinterest. Olen opintojakson myötä saanut hyvä esittelyn ja sinne aion päätyä jossain vaiheessa. Mieli on niin rajallinen ja tuonne muistitauluun haluan saada asioita muistiin, jotta niihin voi myöhemmin palata.

Bloggerin päivitys tällä kertaa tällainen. Nyt muihin puuhiin. Mukavaa sunnuntaita kaikille sateesta huolimatta!

SoMepäivitystä

2 kommenttia:

  1. Ja mieti miten someton mää olen!!!! Hyvin pärjään! Mulla on vaan tavis känny ja tekstivietit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Netissähän säkin Tiina pörräät kuitenkin. Et sä ihan Someton ole. Aivan huikee kommentti.

      Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa!