Sivut

20 huhtikuuta 2014

Someilua niin, että akku koko ajan lopussa...

Viime päivinä on tullut postattua useampaankin kertaan älypuhelimella niin tänne blogiin kuin Facebookiinkin. Akku on lopussa puhelimesta hyvin nopeasti. Liekö vika aktiivisesta someilusta vai akun huonoudesta??? Lisäksi kun sain siskoltani ja ystävältä kuvahaasteen, on puhelin ollut aktiivisesti käytössä. Kuvia on tullut otettua jos vaikka mistä.

Lisäksi opeblogissa puhuttiin somemokailusta. Olen samaa mieltä kuin Katariina. Täytyy avoimesti myöntää mokansa ja olla rehellinen. Saahan sen pienellä anteeksipyynnöllä korjattua. Tosin tuo julkkisten tai muidenkin ihmisten somehullutuksiin mukaanmeno ei mielestäni ole aina kovin järkevää. Somessa voi tehdä niin paljon mokia, että niistä kuulee sitten urakalla jälkikäteen. Varsinkin nuorten keskuudessa se helposti menee kiusaamiseksi.

Itse tein pienen mokan yhdessä Facebook kommentissa pari päivää sitten. Piti kommentoida, että kivat tytöt yhdessä kuvassa ja hui sinne lipsahtikin sana pojat. No, sattuuhan näitä. Pieni moka onneksi ja tuttavat sen ymmärsivät. Huvittava juttu ja voi nauraa jälkikäteen. Silti tästäkin voisi joku saada isonkin jutun aikaiseksi.

Hyviä loppupyhiä. Someillaan taas, mutta somepaastoakin on kyllä jossain vaiheessa kokeiltava.

 

1 kommentti:

  1. Yritä pusertaa vielä tovi. Sen jälkeen saat sitten paastota, jos siltä tuntuu. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa!